Foredrag og udflugter

Jeg gør hvad jeg vil

'Jeg gør hvad jeg vil' v/ Linse Kessler

Linse Kessler er en kvinde med ben i næsen. Hun gør, hvad hun vil, hun elsker sin familie og kæmper til dagligt for dyrenes velbefindende. Hendes biografi  "Linse - jeg gør, hvad jeg vil" er skrevet i samarbejde med Michael Holbek og er uden tvivl spændende læsning om kvinden, som alle i Danmark har en holdning til. Nu kan du møde kvinden bag bogen i et underholdende og tankevækkende foredrag om hendes liv, hendes fighter-vilje og dejligt løsslupne holdning til livet.

Denne aften skal dog være lidt speciel, da vi også skal se den alvorlige side af Linse som vil fortælle om hvordan man som menneske kommer 'op på den anden side' selvom barndommen var barsk og ikke helt så almindelig som de flestes. Hvordan man rejser sig og får et meningsfyldt liv på trods af modgang og hårde odds - hvordan man tager skæbnen i egen hånd og hårdnakket beslutter sig for at det er MIT liv og dermed MIT ansvar at få et godt liv.

Linse, der især er kendt fra TV3s reality-serie  'Familien fra Bryggen', fortæller nu hele historien om sit barske og eventyrlige liv. Om at være barn med en tørstig mor og om at blive hurtig voksen. En barsk ungdom som hashsmugler, med knivstikkeri, slagsmål, fængselsophold og fangeflugt. Om at være stripper, at falde for seje mænd og om at blive mor. Om skønhed, tatoveringer, ansigtsløftninger og ikke mindst brystoperationer. Om et ubrydeligt familiesammenhold og sin store kærlighed til hunde. Kom og mød Linse - en meget selvstændig og meget handlekraftig kvinde med et kæmpestort hjerte, som banker bag Skandinaviens største barm. En kvinde, der brænder 100% for at sætte kulør på livet.

Du kan frit stille spørgsmål til Linse - hun medbringer sin egen konferencier og hermed er DU med til at sætte dagsordenen.