Krop, bevægelse og personlig udvikling

Qi gong - komplet kropstræning

Qi Gong - komplet kropstræning, mindfulness og meditation v/ fysioterapeut og yogalærer Jill Christiansen tlf. 23633303

Qigong er en fantastisk motionsform, som kombinerer fuld kropstræning med mindfulness. En meget afslappende form for motion, som styrker og afslapper krop og sind. Qi Gong er for alle. Bevægelserne er så rolige og nænsomme, at alle kan være med og hvis man har skavanker, kan øvelserne justeres så de passer til den enkelte. Vi arbejder med åndedræt og afspænding og kombinerer af og til øvelserne med lette yoga- og pilatesøvelser. Qigong er ligeledes formidabel til genoptræning både efter sygdom, skader, stress og psykiske mén.

De fleste danskere har endnu tilgode at opdage denne skønne bevægelsesform – så nu har du chancen for et skønt forløb hvor du kommer mere i balance i krop og sind.

Hvad betyder Qigong?Qigong er egentlig et sammensat ord. Qi betyder energi i betydningen livskraft/vitalitet/vigør. Gong betyder at skabe/kultivere/bevæge. Qi Gong betyder, at man skaber livskraft og får denne energi til at flyde naturligt rundt i hele kroppen. Qi Gong afbalancerer krop, sind og følelser.

Medbring: 1 måtte, 1 tæppe + flad pude/håndklæde + evt. vandflaske