Krop, bevægelse og personlig udvikling

Genopbyggende yoga - workshop

Genopbyggende yoga - workshop v/ fysioterapeut og yogalærer Jill Christiansen tlf. 23633303

Genopbyggende yoga - også kaldet restorativ yoga - er en særlig blid og afslappende form for yoga. Man hviler længe i de forskellige stillinger - understøttet af puder og tæpper, så nervesystemet stimuleres til at sætte gang i kroppens naturlige evne til at restituere fysisk og psykisk.

Undervejs arbejdes der med forskellige vejrtrækningsøvelser og visualiseringer. Genopbyggende yoga er særlig gavnlig både som behandling og forebyggelse af stress og i forbindelse med sygdomsforløb eller ligenende. Dette er et dagskursus for dig som gerne vil arbejde med dyb afslapning og du får øvelser med herfra som du kan bruge derhjemme. Hvis du er i tvivl om noget af indholdet på kurset, så er du velkommen til at ringe til Jill på ovenstående telefonnummer.

Medbring: skridsikker måtte, 3 tæpper samt flad pude, lunt tøj du kan bevæge dig i og varme sokker. Tag en snack med til pausen som vi holder sammen.

Der vil være mulighed for køb af CD med afspænding og kropsscanning på som du kan anvende derhjemme, når du har brug for at slappe af og restituere. Pris 200 kr.

Holdoversigt
Start Sted Underviser Lektioner Pris
lør 29-10-16 09:30
Grindsted
Jill Christiansen
6 lekt.
Kr. 210