Krop, bevægelse og personlig udvikling

Krop og balance for voksne - workshop

Krop og balance for voksne v/ fysioterapeut Jill Christiansen tlf. 23633303

Kom og vær med på 'Krop og Balance'- træning for voksne. Træningen bestå af en skøn blanding af øvelser fra mange forskellige træningsformer f.eks. tai chi & Qigong inspirerede øvelser, yoga, pilates, pafei, cufei , udstrækning og efterfølgende afspænding. Vi har meget fokus på balance og du får en større forståelse for hvordan du træner din balance. For at have en god balance så er det vigtigt at træne hele kroppen. Du får arbejdet med både styrke, smidighed, kropsbevidsthed, balance og meget mere. Medbring blot en trænings-måtte samt et tæppe og en pude til afspænding.

OBS: Hvis din balance er meget dårlig, så er denne workshop ikke for dig. Så skal du i stede finde ”et særligt hensyntagende hold”, hvor der kun er ganske få deltagere på holdet.

Vores balance er af afgørende betydning for vores udfoldelses muligheder – så jo dårligere vores balance er jo færre valgmuligheder har vi for at deltage i forskellige aktiviteter. Jo ældre vi bliver jo dårligere bliver vores balance og hvis balancen er dårlig så er risikoen for at falde eller vælte på cyklen også større og dermed risikoen for at komme alvorligt til skade. Balancen skal trænes og holdes ved lige hele livet – så start nu.