Krop, bevægelse og personlig udvikling

Lær at lave sol- og månehilsener - workshop

Lær at lave sol- og månehilsener - yoga workshop

v/ fysioterapeut og yogalærer Jill Christiansen tlf. 23633303

Tilmeld dig denne skønne workshop, hvor vi udforsker sol- og måneenergiernes kvaliteter og smager lidt på forskellige former for yoga. Vi starter med en dejlig dynamisk sol-energi praksis. Denne del af workshoppen er en god blanding af, Surya yoga, Hatha yoga og Dru yoga. Kroppen vil blive varmet godt igennem, så du virkelig kan mærke sol-energiens indre varme.

Medbring en madpakke – da vi spiser frokost sammen.

Efter frokost laver vi rolig og blid månepraksis. Denne del af workshoppen vil være en god blanding af Chandra yoga, Five Element yoga, Yin yoga og Restorativ yoga. Kroppen vil finde ned i et roligt tempo og nyde de blide chandra flows. Vi afslutter dagen med en dejlig afspænding.

For at kunne deltage i denne workshop, så skal du være vant til at arbejde med kroppen og du må ikke have de store skavanker/skader, da Solhilsenerne er krævende øvelser. Hvis du er i tvivl om du kan deltage så kan du kontakte mig på tlf. nr. 23633303.

Praktisk information:Medbring: Madpakke og vandflaske, tæppe og lille flad pudePåklædning: Yoga/gymnastik tøj eller løstsiddende tøj som du kan bevæge dig i.