Krop, bevægelse og personlig udvikling

Teen yoga - workshop

Teen yoga 13-18 år - workshop v/ yogalærer og fysioterapeut Jill Christiansen tlf. 23633303

Yoga for teenagere hitter, fordi den gør kroppen og sindet stærk, sund og smidig. Lady Gaga dyrker yoga. Medina dyrker yoga. Adam Levine fra Maroon 5 dyrker yoga og det samme gør millioner af mennesker over hele verden.

Yoga er populært både hos kendte og helt almindelige mennesker - fra størrelse small til xxl. Det er fordi, yoga er en genial form for fitness, der styrker din krop, forbedrer din koncentration og giver dit humør et boost - uden at du behøver at svede!

Vil du lære de populære asanas/øvelser, der forbinder krop og sind.? Og har du lyst til at vide mere om mindfulness- og åndedrætsøvelser, der kan give dig både ro og overblik? På denne workshop kan du få et indtryk af,om det er noget for dig. For mange er yogaundervisningen et fristed, hvor der er plads til at være den du er, helt uden forventninger og konkurrence. En fantastisk måde at finde ro i en hverdag fyldt med skole, ”irriterende” forældre, pubertet og fnidder.

Medbring yogamåtte, tæppe og lille pude. Kom i tøj som du kan bevæge dig frit i. Nøgleordene på Teen yoga er styrke, smidighed, balance, åndedræt, afspænding og sjove hyggelige stunder.