Krop, bevægelse og personlig udvikling

Yoga og træningsmix for mænd - workshop

Yoga og træningsmix - kun for mænd.. v/ Jill Christiansen tlf. 23336303

Et hold der fokuserer på styrke, holdning, smidighed, balance og åndedræt.

Der lægges vægt på det maskuline, kombineret med koncentrations- og åndedrætsøvelser. Undervisningen afsluttes med en velfortjent guidet afspænding, der afhjælper stress og mærkbart øger det mentale overskud. Alle kan være med – øvelserne kan tilpasses den enkelte og der er altid plads til et godt grin. Vi mixer indimellem yogaen op med lidt pilates, pafei, tai chi, qufei, qi gong samt andre bevægelsesformer – så du får mange skønne øvelser til at styrke din krop.

Holddeltageres oplevelser:

Peter:

”Er yoga for mænd, er nok mange mænds tanker før man hoppe ud i det. Det var også min. Ikke så meget det om det ville være noget for mig, men mere om det var alt for alternativt, ville der blive set mærkeligt på en når man kom, osv. Men jeg må indrømme at jeg aldrig har følt mig utilpas, uvelkommen, eller noget som helst.”

Skal man som mand prøve yoga?

Ja hop ud i det. Giv det en chance. Der er mange slags yoga og vi prøver lidt af hvert. Giv det noget tid, det kan være lidt specielt i starten med mærkelig navne, osv. men man bliver hurtigt afhængig af yoga.

Jens:

”Øget smidighed, stille og roligt kan jeg mere med min krop. Min oplevelse er ikke, at det kun er strækket der gør det. Men primært at jeg har lært at mestre flere af mine små muskler og jeg har fået en bedre finmotorik, der gør jeg kan dreje, spænde og åbne mine muskler bedre ind i stillingerne. Øget styrke, selv om jeg løfter en del jern og laver alt muligt, så har jeg øget min styrke, fordi jeg nu kan bruge min muskler bedre”.

Christian:

”Færre skader. Jeg har aldrig haft mange skader. Men jeg har altid oplevet at hvis jeg ikke holdt min smidighed kom der flere skader. Det er min oplevelse at min kombination af tung styrketræning og yoga, hjælper min krop helt vildt til at være klar til min øvrige træning og de strabadser jeg udsætter den for”.