Krop, bevægelse og personlig udvikling

Tag det første skridt til en bedre form - med andre store piger

Tag det første skridt til en bedre form – kom med ud i naturen sammen med andre store piger v/ Kirsten Ditlev Østergaard tlf. 30121515

Er du overvægtig, kvinde, og synes du, det er svært at finde den rette måde og det rette sted til at få det bedre i din krop og ønsker du et mere aktivt liv?

Lysten til at bevæge sig mere skal komme indefra, og ikke være noget man kun gør, fordi det er sundt. Vi mødes i naturen og går ture, hvor ALLE kan være med. Således kommer du i gang på en rar måde og det er første skridt til en bedre form. Undervejs får vi en snak om, hvilke behov kroppen har for at fungere sundt og hvordan du øger din opmærksomhed på kroppens signaler og opfylder disse behov i din hverdag. Hermed sætter du en god proces i gang for dig selv og du vil kunne opdage, at dit humør og energi stiger, fordi du er begyndt at gøre noget godt for dig selv – på den gode måde.

Vi laver lette fysiske øvelser undervejs, som træner vores muskler og balance. Samtidig øger vi kropsbevidstheden, ved at lægge mærke til hvad motionen gør ved kroppen. Vi holder pauser, hvor vi lærer hinanden at kende og kan knytte nye venskaber. 

Har du lyst til at tage dette første skridt, så kom som du er og tag noget fornuftigt og behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i. Jeg håber vi ses, og er du i tvivl om det er noget for dig, så kontakt mig endeligt.