Krop, bevægelse og personlig udvikling

Pilates Mix

Pilates Mix v/ fysioterapeut, Pilates instruktør og yogalærer Jill Christiansen tlf. 23633303

Skøn form for træning, hvor vi mixer pilates med bl.a. yoga og effekt og får det bedste fra flere verdener. Vi starter med at få pulsen lidt op de første 10 minutter til noget god musik så kroppen er godt varm, og sådan at der også er lidt træning af konditionen. Vi arbejder med lille og stor bold håndvægte og foamroller.

Pilates er en skøn motionsform hvor alle kan være med. Vi arbejder med styrke, koordination, balance, stræk, kropsbevidsthed, åndedræt og afspænding. Øvelserne til pilates er super-effektive og skånsomme, og har du først lært øvelserne, har du et træningsredskab for livet.

Derfor er pilates så godt ..

Pilates styrker både små og store muskler, hvilket giver slanke, stærke og smidige muskler. Vi kommer hele kroppen rundt - og du får trænet muskler du måske slet ikke aner, du har. Pilates beskytter dig mod overbelastning af musklerne i de andre sportsgrene du dyrker, og giver en sund og god modvægt til de mange uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, vi udsætter kroppen for. Træningen giver en bedre balance mellem krop og sind og er yderst velegnet til genoptræning efter skader eller operation. Vi træner meget skånsomt og derfor kan alle, uanset køn, alder og forudsætninger, være med.

Medbring: skridsikker måtte, et tæppe samt flad pude og et par håndvægte på ca. 1-3 kg. pr. håndvægt (brug evt. 2 stk. 1/2 liters vandflasker med sand). For deltagelse på holdet skal du købe en lille redondobold (diamater ca. 18-20 cm.) - du kan dog også bruge en plast fodbold i stedet for - samt en stor bold som passer til din højde. Hvis du har spørgsmål til undervisningen, kan du kontakte Jill på ovenstående telefonnummer. Boldene kan bestilles/købes ved Jill i starten af sæsonen.

Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
ons 10-01-18 18:45
Grindsted
Jill Christiansen
24 lekt.
Kr. 885