Krop, bevægelse og personlig udvikling

Gravid Yoga

Gravid Yoga v/ fysioterapeut og yogalærer Jill Christiansen tlf. 23633303

Gravid Yoga er skøn træning for dig og din baby under graviditeten. I Gravid Yoga vil din krop blive bevæget, styrket og afspændt og dermed vil du øge dit velvære og føle at du har mere energi. Yogaen kan både forebygge og lindre graviditetsgener. Du bliver mere kropsbevidst og lærer at være mere til stede her og nu.

Du lærer at arbejde bevidst med åndedrættet og du vil få åndedrætsteknikker som du kan bruge mellem og under veerne. Gennem afspændinger vil du træne evnen til at være tilstede og overgive dig til det der sker. Et særligt nyttigt redskab både før, under og efter fødslen. Du vil derfor kunne bruge yogaen som en forberedelse til din fødsel generelt. Alle kan deltage - både nybegyndere og øvede. Du kan komme på det tidspunkt i din graviditet der passer dig. Ofte vil det være omkring uge 14 behovet indtræffer.

Med forløbet får du:

- mulighed for at lindre og forebygge almindelige graviditetsgener

- specifik træning til den gravide krop

- opbygget fysisk og mental styrke

- skabt et rum til at være dig og til at være gravid

- afspændt og styrket bækkenbunden

- afspændingsøvelser til at skabe ro og opbygge ressourcer

- mulighed for at møde andre gravide og dele erfaringer

Praktisk information: du skal medbring en skridsikker måtte, et tæppe, flad pude og evt. vandflaske. Medbring evt. ekstra puder hvid du har brug for at have en pude under knæ eller lænd for at kunne slappe af under afspændingen.