Musikundervisning

Give Mandskor

Give Mandskor

Give Mandskor - der består af ca. 25 sangere i deres bedste alder, sangmæssigt! - har uden pause været aktivt siden 1933. Koret har i årenes løb givet masser af koncerter i Give og omegn og er derfor en væsentlig del af det lokale musikliv.

Sangerne er fordelt på fire stemmer: 1. og 2. tenor er høje og lyse, mens 1. og 2. bas er dybere og mørkere. Nye sangere vil af dirigenten blive testet stemmemæssigt og blive placeret, hvor stemmen bedst kommer til sin ret. Nodekendskab er ikke en forudsætning, men man skal kunne synge rent.

Har man tid og lyst - og en pc - kan man her øve sig på sin stemme hjemme, idet mange af sangene er lagt ud på nettet i alle fire stemmer.

Øve aftenerne, der altid afvikles mandag aften på Diagonalkroen, er kernen i koret. Det er her fællesskabet og glæden ved at synge, stortrives. Tonen er afslappet, gemytlig og venskabelig, hvilket betyder, at mødeprocenten er høj, selvom der ikke er mødepligt.

Give Mandskor er en oase for sangglade modne mænd, der mere end gerne byder yngre kræfter velkommen til sangglæde, sjov og god stemning.

Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
tir 10-10-17 19:00
Give
Thomas Hove
60 lekt.
Kr. 875