Musikundervisning

Give Mandskor

Give Mandskor dirigeret af Jan Andreasen, tlf. 23320032

Give Mandskor - der består af ca. 35 sangere i deres bedste alder, sangmæssigt! - har uden pause været aktivt siden 1933. Koret har i årenes løb givet masser af koncerter i Give og omegn og er derfor en væsentlig del af det lokale musikliv.

Sangerne er fordelt på fire stemmer: 1. og 2. tenor er høje og lyse, mens 1. og 2. bas er dybere og mørkere. Nye sangere vil af dirigenten blive testet stemmemæssigt og blive placeret, hvor stemmen bedst kommer til sin ret. Nodekendskab er ikke en forudsætning, men man skal kunne synge rent.

Har man tid og lyst- og en pc - kan man her øve sig på sin stemme hjemme, idet mange af sangene er lagt ud på nettet i alle fire stemmer. I den kommende sæson overtager Jan Andreasen ledelsen af koret. Han har selv sunget i forskellige kor i snart 30 år, og været forsanger og musiker i udenlandske bands.

Med ny dirigent vil repertoiret også i nogen grad blive fornyet i retning af populære numre fra bl. a. revymusical- og evergreen-genren. Koret håber med denne fornyelse at kunne gøre sig interessant som underholdende indslag til fødselsdage, jubilæer, etc. – dog uden at give køb på traditionelle koncerter på plejehjem og i kirker, mv.

Øve aftenerne, der altid afvikles onsdag aften på Diagonalkroen, er kernen i koret. Det er her fællesskabet og glæden ved at synge, stortrives. Tonen er afslappet, gemytlig og venskabelig, hvilket betyder, at mødeprocenten er høj, selvom der ikke er mødepligt.

Give Mandskor er en oase for sangglade modne mænd, der mere end gerne byder yngre kræfter velkommen til sangglæde, sjov og god stemning.

Holdoversigt
Start Sted Underviser Lektioner Pris
ons 07-09-16 19:30
Give
Jan Andreasen
26 lekt.
Kr. 275