Sprog

Engelsk, tysk, italiensk, spansk, polsk og fransk.

De fleste sprogkurser tilbydes på flere niveauer. Det er derfor vigtigt, at du nøje overvejer, hvilket niveau, der passer til dig, og er du i tvivl, skal du endelig ringe til læreren for at få et godt råd, før du tilmelder dig til FOF.

Der skal være mindst 8 deltagere til et sprogkursus, og hvis ikke det antal nås, vil du modtage en mail fra FOF senest 3 dage før kursus-start.

Sprog

Engelsk

Er du træt af ikke at kunne gøre dig forståelig på engelsk? Vi tilbyder engelskundervisning i flere byer hvor du får udbygget ordforråd samt forbedret din udtale.
Sprog

Fransk

Har du altid drømt om at lære fransk eller at få det genopfrisket ? Tilbring efteråret med at lære dette smukke sprog og få meget mere ud af den næste ferie til et fransktalende land
Sprog

Spansk

FOF tilbyder spansk for både begyndere og fortsættere i Skjern, Grindsted, Billund og Ringkøbing - se mere info under de enkelte hold
Sprog

Tysk

Tysk kurser for alle som gerne vil starte forfra, eller have genopfrisket det tyske sprog. Vi tilbyder 3 forskellige niveauer - læs mere under menuen. Hvis du stadig er i tvivl, er du velkommen til at kontakte underviseren.