Sprog

Engelsk

Få endnu mere ud af udlandsrejsen efter et engelsk-kursus i FOF

Er du træt af ikke at kunne gøre dig forståelig på engelsk? Vi tilbyder engelskundervisning i flere byer hvor du får udbygget ordforråd samt forbedret din udtale. Lær at læse et engelsk menu-kort på ferien og få muligheden for at tale med de lokale.

Tilmeld dig det kursus der passer bedst til dig og lær engelsk på dit niveau. Vi tilbyder i FOF Midtvest engelskundervisning for både begyndere og de mere erfarne. Begynderholdet er for dig som ikke har haft engelsk siden skolen og som gerne vil være bedre til at begå sig på nettet, forstå engelske film eller bare gerne vil kunne føre en samtale på engelsk. Du kan også vælge et kursus i engelsk for let øvede hvis du til dagligt har let berøring med det engelske sprog eller indenfor de sidste par år har fået undervisning – og gerne vil have det genopfrisket.

Tilmeld dig nemt her på siden. Find det engelskkursus som passer til dit behov og din hverdag, så du kan komme i gang med at lære engelsk. Hvis du mangler yderligere oplysninger om et engelsk-kursus, er du velkommen til at kontakte underviseren.