Praktisk info

Tilmelding: jo før, jo bedre:

Tilmeld dig i god tid – dette sikrer dig en plads på det ønskede hold og du undgår at gå forgæves til aflyste/flyttede kurser. Når du tilmelder dig, skal vi bruge: fødselsdato, navn, adresse, telefonnummer/mobilnummer og meget gerne din e-mail adresse. Du kan IKKE tilmelde dig hos underviseren. Bor du udenfor den kommune hvori kurset afholdes, kan du sagtens deltage – vi skal blot bruge hele dit cpr-nummer.

Mød aldrig op uden at være tilmeldt !

Der gøres opmærksom på, at der for enkelte kurser og udflugter kan være udsolgt, når programmet udkommer, idet nuværende kursister og rejsedeltagere har mulighed for at forhåndstilmelde sig.

Foredrag:

Billetter til foredrag bookes på hjemmesiden eller ved direkte henvendelse på FOFs kontor. Når vi ved at foredraget har deltagere nok, vil du modtage et girokort enten via post eller e-mail. Betalingsinfo medbringer du til foredraget – hvis du har betalt flere dage før, har vi dog registreret din betaling. Købte billetter refunderes ikke. Et foredrag varer normalt 1,5-2 timer incl. 20 min. pause.

Udflugter:

For at få det bedste udbytte af FOF’s udflugter, er det deltagerens ansvar at være i en rimelig god fysisk form, så programmet kan gennemføres som anført.

Tilmelding til kurser:

  1. Gå ind på vores hjemmeside www. midtvest.fof.dk, find kurset under kursusprogrammet i venstre side og tilmeld dig. Når startdatoen på kurset nærmer sig, vil du modtage et girokort via post eller e-mail som betyder at holdet kommer i gang. Vær obs på at checke dit spam-filter regelmæssigt da disse girokort-mails godt kan finde vej derned  – hvis du har spørgsmål ang. sted, tid eller niveau på dit hold, er du altid velkommen til at ringe til den pågældende underviser.

  2. Ring til os på 42343075 i kontortiden (mandag, onsdag og fredag kl. 9-14.00).

 

Kursusstart:

Du vil inden kursusstart modtage et girokort via enten post eller e-mail – somme tider skriver din underviser også en mail til dig, eventuelt med materialer du skal medbringe eller bare for at sige hej. Hvis kurset mod forventning ikke kommer i gang, vil du høre fra os senest 4 dage før kursusstart. Hvis du gerne vil vide status på holdet før det, kan du skrive en mail til os på midtvest@fof.dk.

Betaling:

Kursusgebyret skal være indbetalt senest den dag som er anført på indbetalingskortet. Tilmelding herefter er bindende og det fulde gebyr kan ikke refunderes. Hvis et hold aflyses af os efter du har betalt, refunderes det fulde kursusbeløb.

Afmelding:

Afmelding foregår til kontoret senest 10 dage før kursets planlagte start – afmelding skal ske til FOF og ikke til til underviseren. Manglende betaling betragtes således ikke som afmelding – vi starter holdene når der er deltagere nok, så derfor er det vigtigt at du giver os besked i god tid såfremt du er forhindret i at deltage.

Ferier:

Der undervises normalt ikke i skolernes ferier, da undervisningslokalerne ikke er opvarmede. Kontoret er også ferielukket i disse ferier – samt på alle søn- og helligdage.

Ansvar:

Al deltagelse på FOF’s aktiviteter er frivilligt. Det er eget ansvar at sørge for de nødvendige private forsikringer. FOF har naturligvis en erhvervsansvarsforsikring som dækker såfremt en af FOF’s ansatte kan gøres ansvarlig for skaden.

Adresse og kontaktinfo:

FOF MidtVest – kontortid mandag, onsdag og fredag kl. 9-14.00 – Engtorvet 9, 7200 Grindsted

midtvest@fof.dk – tlf. 4234 3075 – www.midtvest.fof.dk. Skoleleder: Lene Marchmann.