Mad

Lav spændende retter på et af FOF Nords madlavningskurser

Hos FOF Nord er der i udvalget af madlavningskurser lagt vægt på ekstra gode råvarer - det nye, det lækre, det sunde, det sjove og vigtigst af alt det hyggelige, så du kan få en inspirerende oplevelse med hjem til dit køkken.

Kurserne afholdes typisk i en skoles køkken, hvor der er godt med plads og praktiske forhold, så I kan arbejde i små grupper og nå i mål med de spændende opskrifter. 

Du kan se under hvert hold, hvad du konkret kan prøve kræfter med, hvor og hvornår kurset afholdes, og hvad det koster inkl./ekskl. råvarer.

Madlavningskurser for voksne og børn
FOF Nord afholder madlavningskurser for voksne og børn. Her du lyst til at få inspiration til nye retter, være sammen med dit barn om at lave maden, have hyggelig og sjov nærvær, så er disse hold for dig. Om du er forælder eller bedsteforældre det har mindre betydning, det vigtige er at være sammen og have det sjovt.

Tilmelding til et madlavningskursus for voksne og børn skal ske i den voksnes navn og cpr. nummer. Oplys barnets navn og alder i kommentarfeltet i tilmeldingsformularen.

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 26 32 26 eller kontakt@fof-nord.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende madholdene eller andre fag.

God fornøjelse!

Mad

Juleknas

Mad

Afternoon tea

Mad

Chokolade

Mad

Sund mad

Mad

Køkkenkunst- Voksen og barn (fra 8 år)

Mad

American Diner - Voksen og barn (fra 8 år)