Mad

Den franske konditorskole

Den franske konditorskole 

Helle Rimmer

De klassiske franske kager ligger i en liga helt for sig selv. De fleste har også deres egen lille historie bag.

På en fransk café eller restaurant er det ofte muligt at få en café gourmand. Det er en lille espresso og en tallerken med forskellige små kager og desserter. Lækkert, og så er der jo også mulighed for at smage indtil flere forskellige.

Her på den franske konditorskole skal vi i fællesskab lave en café gourmand.

Små kager som: madeleines, financiers, cannelés bordelais, tartes au citron, profiteroles, Paris-Brest og hvad vi ellers kan komme i tanke om.

På kurset skal vi arbejde med:

- Mørdeje

- Vandbakkelser

- Lemon curd

- Italiensk marengs

- Mousseline crème

- Silikoneformenes fortræffeligheder

Udgifter til råvarer kr. 200,- er inkl. i kursusbeløbet.
 
Medbring selv forklæde, et par viskestykker og gerne den kagerulle, du foretrækker at arbejde med.