Mad

Pølsekursus II

Pølsekursus II

Jens Janniche

Frankfurter og Salamella matovana er begge pølser, men kræver hver sin teknik! Og der tales om røg og ikke rød.

Vi arbejder med både svine- og lammetarme samt svine- og oksekød. Lammetarme er finere i fibrene og sprænger dermed lettere, så det er en fordel, hvis du har prøvet pølsemageriet før som på Pølsekursus I. 

Du får de producerede varer med hjem - de når ikke at blive klar til smagsprøver, så medbring evt. din aftensmand.

Der vil være øl, vand og rødvin til at skylle det nye håndværk ned.

Nysgerrig? Så kom og vær med til en lærerig og hyggelig aften.

Deltagelse på dette kursus forudsætter ikke at man har deltaget på "Pølsekursus 1".

Medbring forklæde og fryseposer.

Udgifter til råvarer kr. 200,- er inkl. i kursusgebyret.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
826230
tor 04-10-18 17:00
Ålsgårde
Jens Janniche
1 gange
Kr. 475
826240
tor 29-11-18 17:00
Farum
Jens Janniche
1 gange
Kr. 475