Mad

Vegansk mad

Lær at lave vegansk mad på vores madlavningskursus

Vegansk mad er sundt og nærende, fyldt med proteiner og antioxidanter. FOF Nord tilbyder et vegansk madlavningskursus, hvor du bliver klogere på hvordan du laver lækre og sunde retter uden brug af animalske produkter.

Vegansk madlavning – proteinrigt og smagfuldt

På kurset i vegansk madlavning, får du viden om dette køkken helt fra bunden. Vi gennemgår hvad vegansk mad er, hvilke næringsstoffer der er i det og du lærer, hvordan du sammensætter en ret uden brug af animalske produkter, uden at det betyder mangel på protein. Uanset om du er begynder eller øvet, vil der være inspiration at hente på dette madkursus. 

Du vil efter kurset have en større forståelse for vegansk madlavning, og vil kunne sammensætte sunde og nærende retter af friske økologiske grønsager til dig selv og dine gæster.

Læs mere

Hvem kan deltage på madkurset i vegansk madlavning?

Alle der er interesserede i at blive klogere på vegansk madlavning, kan deltage på dette madkursus. Uanset om du er begynder eller øvet, vil du kunne deltage.

Hvor kan jeg finde veganske madkurser?

FOF Nord tilbyder veganske madlavningskurser i Rungsted Kyst. Du kan nedenfor se hvornår kurset starter, og læse mere om selve undervisningen. Hvis du vil tilmelde dig, kan du gøre dette nedenfor eller under selve holdet.

Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte FOF Nord på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk