Vegetarmad

Lær at lave sunde vegetariske retter

På dette vegetariske madlavningskursus, lærer du at lave spændende og indbydende vegetarmad. Du lærer at sammensætte en grøn menu der er både sund og nærende. Læs videre her, eller tilmeld dig kurset nedenfor.

Vegetarisk madlavningskursus for alle

Kurset i vegetarisk madlavning giver dig en viden om hvad vegetarmad egentlig er, og hvorfor det er godt for kroppen. Du bliver klogere på sammensætning af mad uden kød, og hvordan du laver det nemt og hurtigt. Kurset gør dig i stand til at lave lækker vegetarisk mad, som du får overskud og energi af.

Uanset om du er erfaren eller nybegynder, vil du kunne få inspiration og vejledning på vores vegetariske madkursus, da der vil være individuel vejledning undervejs.  Kom med til en inspirerende dag, hvor vi sammen nyder glæden ved at lave vegetariske retter, som smager af noget.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Alle der er interesseret i vegetarisk mad kan deltage. Lider du af gluten- eller laktoseintolerance, kan du også være med.

Hvor afholdes der vegetariske madlavningskurser?

FOF Nord tilbyder vegetariske madkurser i Gilleleje. Nedenfor kan du se det aktuelle tidspunkt for kursusstart, og under selve kurset kan du læse mere om undervisningen og udgifterne.

Hvis du vil tilmelde dig, kan du gøre det nedenfor eller under selve holdet. Har du spørgsmål, så kontakt FOF Nord på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk