Pølsekurser

Lær at lave hjemmelavede pølser på et pølsekursus

Er du interesseret i at lave dine egne pølser? så skal du tilmelde dig et pølsemagerkursus i Nordsjælland. på pølsekurserne kommer du til at fremstille pølser fra bunden af, og når først du har lært teknikken, kan du eksperimentere i én uendelighed med indholdet og størrelser.

Pølsekursus for begyndere og øvede

Selvfølgelig er der forskel på metoderne til forskellige specialpølser, men det kan du lære ved at deltage på både Pølsekursus I og II - det er en fordel at have deltaget på I før end II men ikke en forudsætning. Vi tilbyder derfor pølsekurser for begyndere og øvede, som kan hente inspiration til at lave spændende pølsevarianter. Du kommer til at arbejde med gode råvarer, og lærer at tilsmage pølserne med forskellige krydderier. På Pølsekursus III fremstiller vi de lækreste skærepølser/spegepølser, samt en Arizonagriller til at tage med hjem til grillen.

Er du interesseret? Du kan se en video her Pølsekursus

De aktuelle hold står nederst på siden.

Læs mere

Hvem kan deltage på pølsemagerkurserne?

FOF Nord tilbyder pølsekurser for begyndere og øvede. Det kræver ingen forudsætning at være med, men det kan være en fordel at have taget Pølsemagerkursus I før II. Kurset løber over 2 dage.

Hvor kan jeg tilmelde mig et af pølsekursus i Nordsjælland?

FOF Nord tilbyder kursus i pølser i forskellige byer. Vi tilbyder pølsekurser i Fredensborg, Farum og Rungsted Kyst. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor.

Tilmelding til kurserne

Få mere information om kurserne i menuen til venstre. Tilmelding til pølsekurserne kan se her nedenfor, eller i menuen til venstre.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt FOF Nord på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk

 

t-Sz0-x94UM