arkiv

Rundvisning i BLOX efter indvielsen

Rundvisning i BLOX

Guide: Dansk Arkitektur Center

Tag med på en guidet tur i BLOX, og oplev Københavns nye kulturinstitution indefra.

På Christians Brygge for enden af Vester Voldgade mod havnen har København fået en ny attraktion. På et område, der før lå øde hen i smørhullet mellem den Sorte Diamant og Langebro, ligger nu BLOX.

BLOX, der åbner i maj 2018, er hele Danmarks nye verden for arkitektur, design og nye ideer. 

Dansk Arkitektur Center (DAC), der før har haft til huse i et pakhus fra 1700tallet på Christianshavn, viser os rundt i bygningen, der er tegnet af den internationalt berømmede hollandske arkitektvirksomhed OMA. 

DAC er hjertet i BLOX, der er det nye samlingspunkt for arkitektur, design og det byggede miljø. Ved at samle de kreative kræfter i et nyt hus som BLOX gives der plads og mulighed for at nye spændende synergier kan opstå.

På den guidede rundvisning med DAC oplever du, hvad BLOX kan og rummer. Bl.a. skal vi se DACs nye udstillingsfaciliteter og åbningsudstillingen: "Welcome Home", den enestående udsigt over både by og havn fra terrasserne, og vi skal høre om de mange aktiviteter, der fra maj 2018 vil skabe masser af liv ved havneområdet på Christians Brygge. 


Med BLOX følger nye broer og passager på tværs og langs havnen, der giver nye muligheder for at komme rundt i området. Kajakroere og havnebusser kan lægge til ved BLOX, og københavnere og besøgende kan hygge sig på legepladsen, havnepromenaden og pladsen med udendørs servering. 

Det underjordiske fuldautomatiske p-anlæg vil desuden sørge for, at bilerne kommer væk fra gadeplanet. 

Tilmeld dig rundvisningen i BLOX, og oplev den helt nye destination langs Københavns havnefront.

Mødested: DAC-passagen i BLOX, Bryghuspladsen 10, 1473 København K.