Børn | Familie

Kurser for børn og hele familien

I FOF Nord understøtter vi børns kreative sider, og sørger for aktiviteter og kurser for børn og hele familien. Det kan være sjovt at dyrke motion eller lave mad sammen, og vi har derfor flere tilbud hver sæson. Læs mere omkring vores kurser for børn i Nordsjælland, eller tilmeld dig med det samme et af holdene. 

Læs mere

Heltetræning for børn – find din indre helt

FOF Nords mål er at tilbyde kurser der er udviklende, udfordrende og lærerige. Hvis du ønsker at blive den bedste udgave af dig selv, din egen helt, kan du komme med til vores heltetræning. Her arbejder vi med at finde din indre eller ydre helt. Du kan komme med til Heltetræning for børn i Hillerød, Hundested og Hørsholm.

Ballet for børn

FOF Nord tilbyder ballet for børn i Hørsholm.

Familieyoga i Nordsjælland

Hvis I ønsker kurser for hele familien, kan i komme med til familieyoga. Her kan I sammen dyrke yoga og få motion og velvære. Vores familieyoga afholdes i Helsingør.

Madlavning for børn og voksne – Fastelavnsboller og køkkenkunst.

Er du, og dit barn, mere til andre former for kreative kurser? så kan i deltage på et af vores madlavningskurser for børn. Her kan I lære at lave spændende retter fra alverdens køkkener, samtidig med at børnene lærer at begå sig i et køkken. Du kan også lære at lave de lækreste fastelavnsboller.

Babyrytmik

FOF Nord tilbyder Babyrytmik for dig og dit barn, hvor du kan styrke barnets sanseapparat, kropsfornemmelse og sprog.

 

Klaverundervisning for børn – lær at spille og forstå musik

Har dit barn lyst til at lære at spille klaver, så tilbyder FOF Nord klaverundervisning for børn. Her kan de lære at lytte, se og prøve sig frem og efterfølgende komme til at spille forskellige melodier. Vores klaverundervisning for børn er kyndigt vejledt af klaveruddannede undervisere. Vi har børne klaverundervisning i Kokkedal og Nivå.

Der er mange kurser for børn og hele familien at vælge imellem hos FOF Nord. Vi har kurser for børn i Helsinge, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Kokkedal, Nivå, Rungsted Kyst og Snekkersten. Læs det aktuelle program nedenfor, og tilmeld jer et af vores mange kurser. Har i spørgsmål, så kan I altid kontakte os.  

Børn | Familie

Mad for børn

Børn | Familie

Yoga

Børn | Familie

Ballet

Børn | Familie

Heltetræning