Børn | Familie

Gospel Generation NEXT

Gospel Generation NEXT

Gospel Generation NEXT er et gospelkor for drenge og piger mellem 10 og 16 år.

Det eksisterer allerede på Amager og Østerbro og nu også her i Nordsjælland. Konceptet blev i sin tid startet af gospeldirigenten Nina Luna. Koret ledes af Cindy Nilsson og konservatorie uddannet pianist Martin Bjørn Nilsson.

De har optrådt mange steder bl a i Tivoli. Vi synger traditionel og moderne gospel med sange af bl.a. Kirk Franklin, og Tori Kelly.

Alt fra smukke ballader til funky, svedige uptempo-numre. Vi synger 1, 2 og nogle gange endda 3-stemmigt og arbejder ambitiøst med sangteknik, koreografi og performance. Og så er drømmen jo at vi bliver så gode at vi kan holde koncerter, medvirke ved gudstjenester, tage på ture, møde de andre kor og meget mere. Det at synge i kor udvikler din musikalske forståelse og din kreative sans. Du bliver udfordret til at tro på dig selv og dine  evner, og du får en masse redskaber til at udfolde dig musikalsk. Vi lægger stor vægt på det sociale aspekt sammen, så Gospel Generation NEXT er også et godt sted at få nye venner. 

Du behøver ikke synge perfekt for at være med i vores kor. Hvis bare du har lysten til at synge, så skal vi nok lære dig resten!

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
843231
man 21-10-19 15:00
Humlebæk
Cindy Nilsson
6 gange
Kr. 540