Foredrag

Kom til spændende foredrag i Nordsjælland

FOF Nord tilbyder igen en sæson fyldt med spændende foredrag og aktuelle foredragsholdere. Få udvidet din horisont, og en indsigt i emner, der kan være så interessante at du vil dykke ned i dem efterfølgende. Tilmeld dig allerede i dag, da der kan være rift om billetterne.

Mød aktuelle foredragsholdere

Kom til foredrag med aktuelle foredragsholdere. Vi har altid aktuelle og interessante emner på programmet, der omfavner både det kulturelle, politiske, spirituelle samt det mere uhyggelige og spændende. Vi har foredrag for enhver smag, og der vil helt bestemt også være noget for dig.

Læs mere om vores foredrag

Mød de kendte foredragsholdere

FOF Nord byder hver sæson på foredrag med forskellige kendte og aktuelle personer. Du kan komme til foredrag med Ulla Dyrløv der tager udgangspunkt i bogen "Få styr på dit barns digitale verden - en guide til det gode online-liv". Der er også foredrag med Preben Elkjær der tager tilhørerne med på en tour de force gennem 1980’er-landsholdets gennembrud og storhedstid. Vil du i stedet høre om sundhed, kostvaner og livsstil, kan du komme til foredrag med Umahro Cardogan. Umahro og Preben Elkjær holder foredrag i Hillerød. Ulla Dyrløv holder foredrag i Humlebæk. Se alle vores foredrag i menuen til venstre, og tilmeld dig.

Foredrag om filosofi, psykologi, livsstil og sundhed

Hvis du gerne vil vide mere om et bedre velvære, nye kostvaner og mindre allergi, så kom til et af vores foredrag om sundhed og livsstil. Få et overblik over dem her, og tilmeld dig med det samme.

Kulturelle foredrag om teater, eller lokalhistorie

Vil du blive klogere på Hørsholms historie eller på opera og teater, så afholder FOF Nord en række foredrag om teater, opera og lokalhistoriske foredrag om Hørsholm.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til vores foredrag, eller gerne vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 7026 3226 eller mail: kontakt@fof-nord.dk

Foredrag

Mød de kendte

Cafeforedrag hos FOF Nord
Foredrag

Caféer | foredragsrækker