Foredrag

Go aften FOF Nord med operachef Kasper Holten

En GO’AFTEN  - med operachef Kasper Holten og vært Michèle Bellaiche

FOF Nord er klar med et helt nyt koncept, der giver dig en unik mulighed for at komme helt tæt på nogle af Danmarks mest inspirerende personligheder.

”En Go’aften med FOF Nord” bygger på en ægte og nærværende samtale på scenen, hvor Go’aften Danmark værten Michèle Bellaiche sørger for, at du kan opleve nye sider af kendte danskere, der alle glæder sig til at komme i dialog med tilskuerne fra salen.

Gå ikke glip af en inspirerende, levende og underholdende aften, hvor der i øvrigt vil være store præmier til det bedste, sjoveste eller mest opsigtsvækkende spørgsmål.

Det bliver uden tvivl en ”Go’Aften med FOF Nord”.

Denne enestående aften, kan du komme helt tæt på Operachef Kasper Holten.

Vidunderbarnet Kasper var kun 9 år, da han forelskede sig i opera, og som 26-årig blev han udpeget til operachef - verdens yngste af slagsen!

Siden har han stået i spidsen for nogle af verdens største operaer over hele verden. 

Kasper Holtens fortælleglæde og passion for opera smitter af på alle slags mennesker - også dem, der egentlig aldrig har brudt sig om opera. Gå ikke glip af en magisk aften med operachefen, der i en ærlig samtale med Go’aften Danmark værten Michèle Bellaiche fortæller om sit bemærkelsesværdige liv, der har budt modstand og udfordringer, men først og fremmest oplevelser, man kun hører om i eventyr.  

Kasper glæder sig til at komme i dialog med borgerne i Nordsjælland.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
830010
tor 25-04-19 19:00
Rungsted Kyst
Kasper Holten
1 gange
Kr. 175