Foredrag

Lars Klingert - Brænd igennem

Foredrag med Lars Klingert hos FOF Nord

Lars Klingert - Brænd igennem

Hvem kunne ikke tænke sig at have gennemslagskraft som Obama, Clinton eller kronprinsesse Mary?

Hvad enten man skal tale med kommunen, lægen eller ægtefællen eller man skal holde en tale, så er det vigtigt at modtageren hører, hvad der bliver sagt.Ved at bruge virkningsfuld retorik kan vi opnå en langt større troværdighed. En troværdighed der er med til at sikre, at vi når både hjerne og hjerte hos tilhøreren.

Dette foredrag giver dig mulighed for at afprøve nogle enkle, men virkningsfulde metoder, du kan bruge umiddelbart efter. 

Aftenen byder på

• Retoriske formler - lær dem at kende, og brug dem aktivt i din kommunikation

• Hav positiv indflydelse på dine modtageres tanker

• Retorik, der opfordrer til dialog

Foredraget er en spændende blanding af teori og praktisk træning. Det er humørfyldt samtidig med, at man lærer noget. Der må forventes deltageraktivitet.

Om Lars Klingert
Lars Klingert har gennem mange år været journalist, studievært og talelærer ved Danmarks Radio. Blandt meget andet var han med til at udvikle succesprogrammerne Strax og Natteravnen. I 1999 startede han egen konsulent- og undervisningsvirksomhed. Lars Klingert er en højt respekteret lærer og coach, hvad angår formidling i kommunikation, præsentations-, tale- og spørgeteknik, konflikthåndtering og retorik.Firmaet Lars Klingert er et af de førende inden for sit felt. Siden starten i 1999 er der gennemført kurser og foredrag for mere end 70.000 mennesker fra dansk erhvervsliv og foreningsliv, og samarbejdet udvides med stadigt flere.Lars Klingert er adskillige gange nomineret og kåret som ”Årets underviser” og ”Årets underviser inden for ledelse, kommunikation og HR”.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
830030
man 29-04-19 19:00
Helsingør
Lars Klingert
1 gange
Kr. 150