Foredrag

Rufus Gifford - I was the Ambassador

Rufus Gifford - I was the Ambassador

Som ambassadør var Rufus Giffords personlige mission at forvandle et historisk godt forhold til at møde fremtidens udfordringer ved at engagere danskerne - specielt de yngre - i tosidede og globale spørgsmål. Fast besluttet på at modernisere diplomatiet og opbygge troværdige institutioner har Rufus Gifford forfulgt en aldrig set før offentlig diplomatisk strategi, og har tilladt kameraer at dokumentere sit liv og arbejde, ligesom biografien om ham "Ambassadøren - historien om en amerikansk drøm" udkom i 2015.  

I dette personlige og underholdende foredrag fortæller Rufus Gifford om de sidste måneder som ambassadør, sine ærlige tanker og følelser omkring det nyligt overståede præsidentvalg, og ikke mindst USAs aktuelle rolle med Donald Trump som præsident. 

Rufus kommer selvfølgelig også ind på sine oplevelser med Danmark og sit møde med danskerne - både i kraft af sin ambassadørstilling, men også som privatperson. Det er der kommet mange spændende observationer ud af. Endelig vil Rufus også afsløre og fortælle lidt omkring sine fremtidsplaner.

Foredraget indeholder også en åben spørgesession, hvor Ruffus efter bedste evne og på sin sædvanlige charmerende facon vil besvare så mange spørgsmål fra publikum som muligt.

Vi gør opmærksom på, at aftenen selvfølgelig er på engelsk.

Arrangementet laves i samarbejde med FrederiksborgCentret.

Inden foredraget er det muligt at indtage dagens menu: Kalkunbryst stegt med bacon. Hertil pumpkin pie, stegte kartofler med hasselnødder, tranebærsalat og skysauce. Pris pr. person: 129,-  

Bordreservation er nødvendig og kan kun gøres direkte til restaurantene på tlf. 48 20 91 20 eller mail: restaurant@frederiksborgcentret.dk 

Billetter til foredraget købes ved at klikke på Tilmeld.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
800010
man 30-10-17 19:00
Hillerød
Rufus Gifford
1 gange
Kr. 250