Foredrag

Umahro Cadogan - Spis dig rask

Kom til foredrag med Umahro Cadogan om ement Spis dig Rask

Umahro Cadogan - Spis dig rask

Kan man spise (og leve) sig rask, selvom der er sygdom? Nogle gange er svaret ja. Andre gange kan man ikke blive helt rask, men i hvert fald få det meget bedre gennem ændret kost og levevis, selvom man er syg. 

Lær hvordan du selv kan påvirke helbred og sygdom, ved at ændre på kost, motion og levevis. 

Umahro har spist sig selv rask og hjælper folk med at bruge mad og livsstil som medicin hver eneste uge. Så han er om nogen, den der har et godt bud på, hvad der virker.

Umahro er kendt som madens og sundhedens mastermind.

Gennem de sidste 20 år har han hjulpet tusindvis af mennesker i 1-til-1 forløb om sundhed og holdt foredrag for og undervist mange flere i ind- og udland.

Umahro er ernæringseksperten i TV2´s programserie: "Kan man spise sig rask?" som starter op igen i januar 2019.

Han var vært i temaprogrammet: “Sandheden om sukker” på DR2 og forfatter til bestseller koge- og sundhedsbøger, der er solgt i flere hundredetusinde eksemplarer, bl.a.: "Køkkenrevolution"-serien og "Alle kvinders sundhedsbibel".

Hans motto er: "Food Can Change Your Life".

Arrangementet laves i samarbejde med FrederiksborgCentret.

Billetter til foredraget købes ved at klikke på Tilmeld.

Inden foredraget er det muligt at indtage en tallerken anretning med opskrifter fra Umahro Cadogan, bestående af: Tomat-melon gazpacho, Sorte bønner m Scampi rejer, cherrytomat og rødløg, Citrusmarineret kylling bryst m /cashewnødder og forårsløg, Æble-kartoffelsalat m/radiser og bredbladet persille, Mandel-dadel-appelsinkage og orangesalat.

Pris: 135.- pr. anretning. 

Bordreservation er nødvendig og kan kun gøres direkte til restauranten på tlf. 48 20 91 31 eller mail: restaurant@frederiksborgcentret.dk