Kreative kurser

Kreative kurser for alle i Nordsjælland

Hos FOF Nord har du masser af muligheder for at udfolde din kreative åre. Vi tilbyder mange forskellige kreative kurser i Nordsjælland, hvor du kan lære et nyt håndværk eller bliver bedre til det, som du allerede har interessen for.
Du kan lære at tegne og male på et af vores tegnekurser eller malekurser.Her vil vi arbejde med det grundlæggende, og hvis du har erfaring før, vil vi kunne give dig inspiration.Er du interesseret i at lære at sy og strikke? Så tilbyder vi også forskellige kurser i syning og strikning.

Ud over maling, tilbyder vi også værksteder hvor du kan lære trædrejning, stenslibning og modellering. Vil du blive bedre til at skrive eller til at tage billeder? Så tilbyder vi skrivekurser og kurser i fotografi.

Bliv inspireret i et hyggeligt fællesskab med andre, der har samme interesse som dig. Du kan se flere informationer om de enkelte kreative hold nedenfor.

Bemærk, at der på flere kreative fag må regnes med en materialeudgift, der afregnes med underviseren. Yderligere kan der også være venteliste på nogle af de mere populære hold, så du kan være hurtig for at få en plads.

Læs mere

Hvor finder jeg et tegne og malekursus?

Vi tilbyder flere forskellige tegne og malekurser i Farum, Fredensborg, Gilleleje, Helsinge, Hillerød og Rungsted Kyst.

Vi tilbyder både malekurser i akrylmaling og akvarelmaling samt japansk maling (Kalligrafi og Sumi-e). Vores tegnekurser spænder over både klassisk tegning samt croquis og stilleben.

Jeg vil gerne lære at sy og strikke?

Du kan komme i gang med håndarbejdet i Espergærde, Humlebæk og Rungsted Kyst. På vores sykurser kan du lære at sy og tilskære mens du på vores strikkekurser lærer både at strikke og hækle.

Hvor finder jeg et kursus med håndværk?

Vi tilbyder flere forskellige kurser i Hellebæk, Farum, Helsingør, Hillerød, Nivå, Rungsted Kyst og Værløse.

Hvor finder jeg et skrivekursus?

Du kan finde skrivekurser i Farum og Hørsholm.

Hvor finder jeg noget om økonomi, teknologi og foto?

Her tilbyder vi kurser i Farum, Hørsholm, Hillerød og Rungsted Kyst. På vores kurser i fotografering kan du lære at tage bedre billeder og lære at tage portrætter.  

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 26 32 26 eller kontakt@fof-nord.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende kreative kurser eller andre fag.


Kreative kurser

Tegne og male

Kreative kurser

Sy | strik

Kreative kurser

Personlig stil

Kreative kurser

Værksteder

Kreative kurser

Hus | have

Kreative kurser

Foto

Kreative kurser

IT-kurser

Kreative kurser

Skrivekurser