Kreative kurser

Kommunikation

Bliv bedre til at skrive på aftenskole i Nordsjælland

Vil du gerne lære at skrive mere fængende? Vil du gerne lære nogle skriveværktøjer at kende? Så tilmeld dig et af vores skrivekurser i Nordsjælland. Her kan du få lært nye redskaber at kende og lære hvordan du konstruerer din tekst bedre, så den bliver mere fængende.

Lær at skrive bedre og få styr på teksten

FOF Nord tilbyder skrivekurser til alle der gerne vil arbejde med tekst, og ønsker ny inspiration. Du kan deltage på et kursus der fokuserer på at få fyldt din værktøjskasse op. Underviserne vil give dig inspiration så du kan færdiggøre dine tekster, og give inspiration til de kommende. Du får lært værktøjer og teknikker der kan hjælpe dig med sproget og fortællingen. Underviserne er er selv forfattere, og kan derfor hjælpe dig på vej med spændende oplæg og skriveøvelser.

Læs mere

Hvem kan deltage på kurser i skrivning?

Alle der er interesseret i at kunne skrive, eller har brug for hjælp til at skrive, kan deltage. Alle får hjælp og vejledning til eksisterende tekster, og igennem skriveøvelser vil du lære teknikker at kende, som kan hjælpe din tekst på vej.

Hvor kan jeg gå til skrivekurser i Nordsjælland?

FOF Nord tilbyder skrivekurser i Helsinge og Hillerød. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig et, eller flere af kurserne.

Du kan læse mere om kurserne i skrivning, og hvis du har spørgsmål, kan du kontakte FOF Nord på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk