Fotografi og kreativitet

Fotografi & Kreativitet

Dette kursus henvender sig til dig, som er på vej med dit fotografi. Dig, som trænger til "et spark bagi" og Dig, som har været på en eller flere grundkurser, kender de basale funktioner på dit kamera, kender til ISO, blænde og lukkertid og hvordan de spiller sammen, og som gerne vil videre med det væsentlige, nemlig DIG selv, DIN passion og DIT fotografi.

Vi arbejder med kreativitet og passion som drivkræfterne bag dit fotografi og vi arbejder med dig og dit udtryk. 

Det er ikke et teknikkursus, men teknikker vil uundgåeligt blive diskuteret og vendt. Det er et billedkursus. Et kursus hvor der gennem din tilgang til at lave billeder fokuseres på netop det væsentligste ved fotografiet - at lave billeder.

Hvordan arbejder vi målrettet med at lave billeder og ikke ”bare” fotografere? Hvordan integrere vi passionen og kreativiteten i dit udtryk og i dine billeder? Det er nogle af de spørgsmål, vi arbejder med undervejs.

Gennem øvelser, billedgennemgange, diskussioner og gennemgang af fotobøger arbejder vi aktivt med billederne. Du skal forvente at skulle afse noget tid mellem kursusdagene til at fotografere, således vi har noget billedmateriale at gennemgå på mødedagene.

For at have tid til at arbejde med det vi kommer igennem, er kursusdagene lagt hver anden uge.

Da vi kigger på billeder på print vil det være nødvendigt at du kan printe dine billeder. Du kan printe på kurset til fordelagtige priser.