Kreative kurser

Hus | have

FOF Nord tilbyder kreative havekurser i Nordsjælland

På disse kreative kurser kan du lære at arbejde med blomster, pileflet og lave spændende dekorationer til hverdag og højtider. Vi tilbyder en række forskellige kreative håndværkskurser, hvor du slippe fantasien løs og skabe spændende dekorationer.

Lav spændende dekorationer og pileflet

På vores kreative håndværkskurser kan du prøve kræfter med mange forskellige håndværk. Vi tilbyder kreative kurser hvor du bruger hænderne, og får skabt genstande i forskellige materialer. Hver sæson tilbyder vi en lang række kurser som kan inspirere til at være udenfor, og arbejde med spændende materialer.  På kurset i pileflet vil du lære hvordan man skaber kurve og stativer ud af pil, og lærer hvordan man fletter og arbejdet med materialet. Op til jul kan du deltage på et kursus i at lave juledekorationer af kogler og mos. Få skabt dine egne dekorationer til at pynte huset op med til advent og jul.

Er du mere til at lære om dyrehold, så tilbyder vi kurser i hønsehold samt biavl for begyndere.  For dig der gerne vil lære at kende forskel på planter og blive bedre til at bruge krydderurter, vil der også være kurser i spiselige planter og krydderurter.

Find dit kreative kursus og slip kreativiteten løs.

Læs mere

Hvem kan deltage på kurser i dekoration og pileflet?

Alle der gerne vil lære at lave dekorationer og pileflet kan deltage. Det kræver ingen forudsætninger, og da der er individuel vejledning, kan du får inspiration til dine projekter.

Hvor kan jeg deltage på pilefletkurser?

Vi tilbyder kurser i pileflet i Frederiksværk og Værløse.

Kurserne i spiselige planter og krydderurter foregår i Espergærde og Kvistgård.

Biavl og Hønsehold i Humblebæk og Helsingør.

De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor.

Tilmelding til de kreative kurser

Hvis du vil vide mere om undervisningen, så læs mere under selve kurset. Du kan tilmelde dig nedenfor, eller i menuen til venstre.

Har du yderligere spørgsmål, så kan du kontakte FOF Nord på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk