Kreative kurser

Boligindretning

Boligindretning

- med personlig stil og inspiration til dine drømme og visioner

Kunne du tænke dig at skabe boligindretning med en stærk personlig stil som afspejler den du er og det du drømmer om? Kunne du tænke dig at styrke mulighederne for at realisere dine drømme og skærpe dit fokus på det du gerne vil have mere af i dit eller din families liv?

Vores omgivelser har i høj grad betydning for vores trivsel og udvikling. Når vi lader omgivelserne inspirere os positivt med farver, materialer, stil og stemninger, kan vi opleve større livsglæde og energi. Men vi kan mere end det. Vi kan bevidst arbejde med vores personlige visioner og drømme i måden vi indretter os på, og på den måde være med til at fremme fornemmelsen af allerede at være i gang med at realiser det vi ønsker. Det handler om at kunne se det for sig og så ofte som muligt blive mindet om og være i berøring med det, som betyder allermest for os. I arbejdet med personlig boligindretning ser vi ikke blot på hvad der ser lækkert og moderigtigt ud, men i højere grad, hvorledes det afspejler et miljø og en stemning som nærer og inspirerer vores inderste visioner og drømme. 

Vi vil arbejde med collage, drømmevisioner, symbolik, forskellige stilarter og materialer i indretningen, farvelære, forståelse af harmonisering i indretningen, Feng shui og andre psykologiske og energimæssige   mekanismer i indretningen.

Kom og vær med til at skærpe dit blik for din personlige fortælling og vision. Lær noget om boligindretning og skab en skitse og et inspirationsboard, så du kan gå i gang med at indrette dig i højere overensstemmelse med hvem du og/ eller din familie er og hvor du eller I ønsker at bevæge dig/jer hen.

Medbring; ugeblade, saks, limstift, karton, tush/farveblyanter