Fordyb dig i Kronborg

Fordyb dig i Kronborg

 Kunstkursus på Kronborg i uge 35

 

Kronborg er et inspirerende sted at fordybe sig i kunst. Ugekurset henvender sig til alle - begyndere som erfarne -  der har lyst til at eksperimentere med egne kunstneriske fortolkninger af Renæssanceslottets stemning og ånd.

Der bliver mulighed for at gå på jagt efter fotografiske vinkler og lege med perspektivtegning i dansesal og slotsgård (undervisere: designer Hanne Fabricius og fotograf Henrik Schurmann). 

På Kronborg Gallerieristernes egne kunstværksteder kan du siden arbejde videre med din inspiration under faglig vejledning i eksklusive små hold, hvor der undervises i: 

a. Skulptur med oversættelse af stenmasker fra slottets facader til egne skulpturer (underviser: skulptør Malene Bjelke)

b. Tekstiltryk med motiver fra Kronborg (underviser: tekstildesigner Katja Bie)

c. Design og fremstilling af smykker inspireret af slottets arkitektur og ornamentik (underviser: smykkekunstner Mai-Mai Ulrich)

d. Collage af genbrugsmaterialer (underviser: collagekunstner Flemming Stensballe)

 Som kursist får du mulighed for at vælge to af de nævnte workshops, som hver svarer til én dags længde. 

Kurset indledes med en guidet tur til: ”Det skjulte Kronborg”, hvor vi også ser steder, publikum ikke plejer at komme. Siden vil der være picnic på volden og kulturhistorisk formidling om Renæssancens kunst i forhold til Kronborg og de enkelte kunstnernes egne inspirationspunkter på Kronborg. Kurset afrundes med en festlig Renæssancefrokost, hvor det bliver muligt at smage på tidens køkken. 

Kurset på Kronborg afholdes i samarbejde med Kunstkursus Kronborg.  Du kan læse meget mere om kurset og underviserne her.

 

Kursusprisen indeholder: 22 lektioners undervisning, introduktion og guidet tur til ”Det skjulte Kronborg", materialer, morgenkaffe x 5 og  renæssancefrokost fredag.  

Deltagerne skal selv afholde frokost mandag - torsdag og entré til Kronborg. Det anbefales at købe et årskort (280 kr.)

Kurset er  uegnet for gangbesværede. Der forbeholdes ret til at ændre i programmet. 

Foto: Henrik Schurmann