Mindfulness | Meditation

FOF Nord tilbyder både kortere og længere kurser i mindfulness og meditation. Du finder vores kurser i mindfulness i Gilleleje, Fredensborg, Rungsted og Værløse. Du har mulighed for at fordybe dig over en længere periode, eller du kan vælge et intensivt weekendkursus. Find dit kursus i mindfulness nederst på siden, hvor du også kan tilmelde dig med det samme.


Mindfulness: Styrk nærværet og forebyg stress
Har du mange bolde i luften? Har du for travlt? Mangler du et åndehul i hverdagen, hvor du mærker dig selv? Mindfulness og mindful meditation er for alle, der ønsker at arbejde med at styrke nærværet og øge livskvaliteten. Et kursus i mindfulness hjælper dig på vej.

Mindfulness virker!
Mindful meditation kommer fra buddhistiske munke, der har praktiseret det i tusinde år. Men moderne forskning dokumenterer også, at det giver ro og velvære at være i nuet. På FOFs kurser i mindfulness i Nordsjælland får du redskaber, som du kan bruge til at forebygge stress, bekymringer og dårlig søvn. Der arbejdes med åndedrætsøvelser, afspænding og meditation.

Yoga – en vej til fysisk og psykisk velvære
At dyrke yoga er også en mulighed for at opnå større ro og nærvær. Se FOFs store udbud af yogakurser i Nordsjælland her.
Mindfulness | Meditation

Mindfulness | Meditation

Mindfulness | Meditation

Qi Gong