Mindfulness | Meditation

Qi Gong

Styrk immunforsvaret og kroppen med et kursus i Qi Gong

Hvis du gerne vil få en stærkere og sundere krop og finde indre ro, tilbyder FOF Nord kurser i Qi Gong i Nordsjælland. Her arbejder du med kroppen psykisk og fysisk, og styrker den derfor både udvendigt og indvendigt. Er du interesseret, så læs videre eller tilmeld dig nederst på siden.

Find indre ro i sindet

Qi Gong er en gammel kinesisk træningsform, der er blevet dyrket i over 5000 år. Qi Gong arbejder med kroppens indre energi, Qi. Igennem styrkende og strækkende øvelser fordeles Qi rundt i kroppen. Du vil efter nogle gange kunne mærke hvordan energien løber fra tæerne og ud i hænderne. Samtidig styrker øvelserne din balance og dine muskler, således at du bliver stærkere.

Ved at dyrke Qi Gong styrker du kroppen indvendigt og udvendigt:

  • Du styrker kroppens immunforsvar
  • Du styrker muskler og led og fjerner spændinger i kroppen
  • Du får en bedre balance
  • Træningen kan virke afstressende og give et større mentalt overskud

Så hvis du gerne vil gøre noget godt for din krop, kan du tilmelde dig et kursus i Qi Gong nedenfor.

Læs mere

Hvem kan deltage på et Qi Gong kursus?

Vores kurser i Qi Gong er for alle der er interesseret i at styrke kroppen og sindet. Det kræver ingen forudsætninger at gå til Qi Gong, ud over lysten til at blive klogere på sig selv og finde en indre ro. Vi tilbyder kurser i Qi Gong for begyndere og øvede

Hvor afholdes der kurser i Qi Gong i Nordsjælland?

FOF Nord tilbyder Qi Gong kurser i Fredensborg, Rungsted Kyst og Værløse. Du kan nedenfor se de aktuelle tidspunkter for hvert hold.

Tilmelding og yderligere information

Du kan få mere information om undervisningen i Qi Gong under selve kurset. Tilmelding kan ske nedenfor, eller også under selve kurset.

Har du spørgsmål, så kontakt FOF Nord på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk