Motion | Velvære

Træning for golfspillere

Motion for golfspillere - Hold formen ved lige

For dig der spiller golf, er det vigtigt at holde træningen ved lige, når du ikke er på banen. Det er vigtigt at du får trænet kroppen så du forsat er smidig og stærk, når du skal ud og spille. Med FOF Nords motion for golfspillere, tilbyder vi kurser der kan hjælpe dig med at holde formen ved lige. Læs videre eller tilmeld dig nedenfor.

Få styrket musklerne og smidigheden

Motionskurserne for golfspillere fokuserer på de områder du bruger på banen, og har betydning for dit spil. Vi træner derfor områder som kernemusklerne (dybt liggende mavemuskler), fødderne, lår og baller. Det er områder der har betydning for den kraft du kan ligge i slagene samt, hvor god du er til at rotere og dreje dig i slaget. Ved at deltage på et af vores kurser, styrker du kroppen, og gør det muligt at forbedre din teknik i forhold til dine slag. Ved at dyrke yoga, får du samtidig lært teknikker til at holde et øget fokus igennem forbedret vejrtrækning, der kan give dig bedre mulighed for at lande det perfekte slag.

Læs mere

Hvem kan deltage på vores kurser

Motion for golfspillere henvender sig til dem der spiller golf. Om du er begynder i spillet eller øvet gør ingen forskel, da det fokuserer på at du får styrket kroppen.

Hvordan foregår undervisningen?

Det vil være en blanding af personlig udvikling, træning og sjov.

Hvor kan jeg gå til motion for golfspillere?

Vi tilbyder motion for golfspillere i Rungsted Kyst. Du kan under de enkelte hold se tidspunkterne, samt få mere information om undervisningen.

Tilmeld dig i dag

Hvis du har lyst til at få mere styrke og smidighed i kroppen, er motion for golfspillere nogle gode kurser at vælge. Du kan tilmelde dig de enkelte kurser nedenfor, og hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte FOF Nord på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk