Motion | Velvære

Yogaskolen

Enkeltholds-ordning og Alleholds-ordning (Pendler)

Enkeltholds-ordning

Ved enkeltholds-ordningen tilmelder du dig og betaler for en plads på ét fast hold, dit stamhold. Skulle du blive forhindret i at komme på dit faste hold kan du komme på ét andet hold i løbet af ugen, men du kan kun deltage på ét hold om ugen. Hvis du vil deltage i et andet hold end dit stamhold gælder de samme retningslinjer som for vores pendlere, at du kan deltage såfremt der er plads. Se nedenstående.

Alleholds-ordning (Pendler)

Ved alleholds-ordningen tilmelder du dig og betaler for en plads på ét fast hold, dit stamhold. Udover en fast plads på dit stamhold, har du gratis adgang til de øvrige hold, såfremt der er plads. Du behøver ikke hver uge at tilmelde dig de ekstra hold, du møder bare op, indtil nu har der været pladser til alle og vi satser på at det fortsat går op. Hvis der forekommer fuldt bookede hold, vil der være ventelisteknap her på hjemmesiden.  Der kan dog være ledige pladser fra gang til gang, hvis ikke alle møder op. Man kan tage chancen, men kan ikke være sikker på en plads. Max deltagerantal på alle hold er 24 deltagere, inkl. pendlere. Ved brug af andre hold end dit stamhold anbefaler vi at du altid tjekker hjemmesiden her, og at du kommer i god tid. 

Du kan tilmelde dig holdene nedenfor eller kontakt os på tlf. 7026 3226 eller kontakt@fof-nord.dk og hør om dine muligheder.

Du kan kontakt YogaSkolen på info@helyoga.dk for tilmelding til prøvetime.

  


Yogaskolen

Enkelt hold

Yogaskolen

Alle hold/Pendler