Motion | Velvære

Bevægelse og afspænding | Body-SDS

Vi har flere muligheder indenfor bevægelse og afspænding - find her den form som passer dig bedst.

Bevægelse og afspænding i Nordsjælland

Bevægelse og afspænding er en god måde at få et bedre velvære, fysisk og mentalt. Ved at bruge og bevæge kroppens forskellige muskler, får du styrket dem og mindsket spændinger. Bevægelse og afspænding er derfor en god motionsform for dig med en travl hverdag, der ønsker ro og fordybelse. Er du interesseret? så tilmeld dig nedenfor

Kursus i afspænding – kom af med spændinger i kroppen

I FOF Nord har vi samlet en række forskellige afspændings- og bevægelseshold, hvor fokus er på det mentale og fysiske velvære. Mentalt får du mulighed for at koncentrere dig og have fokus på bevægelserne og nuet, for at slappe af og mindske dit stressniveau. Fysisk vil der på kurset laves en række afspændingsøvelser, som kan være med til at mindske spændinger i hoved, nakke og skuldre. Samtidig vil de forskellige bevægelser styrke kroppens muskler og led.

Alle kan være med til vores kurser i bevægelse og afspænding. Vi har både almindelige hold, hold med fokus på roligere bevægelser samt hold for pensionister. Nogle af vores afspændingshold bruger inspiration fra Godtvedgymnastik.

Du kan se udvalget af vores motionskurser nedenfor.

Body SDS i Nordsjælland – lav Body SDS grundtræning hos FOF Nord

Med træningssystemet Body SDS får du en god blanding mellem konditionsøvelser, styrketræning og afspænding af kroppen.  Body Self Developments System eller Body SDS er et unikt dansk behandlings- og træningssystem, der afhjælper det moderne menneskes fysiske og psykiske skavanker og stimulerer kroppens selvhelbredende egenskaber. 

Læs mere

Hvordan foregår et kursus i afspænding?

På vores kurser i bevægelse og afspænding holdes din krop i form ved blandt andet kredsløbstræning og styrkelse af muskulaturen. Vi arbejder med smidighed og kropsholdning og har fokus på at gennemarbejde muskler og led. På bevægelse- og afspændingskurserne arbejder vi også med sammenhængen mellem krop og psyke ved at træne vores fokus på kroppens signaler og gennem dybdeafspænding.

Hvor kan jeg gå til afspænding og bevægelse i Nordsjælland?

Du kan deltage på vores kurser i bevægelse og afspænding i Allerød, Espergærde, Fredensborg, Hørsholm, Rungsted Kyst  og Værløse. Du kan under de enkelte kurser se de aktuelle placeringer og tidspunkter.

Hvor kan jeg gå til Body SDS?

Du kan deltage på vores kurser i Værløse og Espergærde.

Tilmelding til afspændingskurserne eller Body SDS.

Hvis du er interesseret i et af vores hold, så find det nedenfor og tilmeld dig. Her kan du læse mere om selve kurset og underviseren.

Har du spørgsmål, så kan du altid kontakte FOF Nord på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk