Motion | Velvære

Graviditet | Efterfødsel

Kom i form efter fødslen på aftenskole i Nordsjælland

For dig der har været igennem en graviditet, og gerne vil komme i form igen, tilbyder FOF Nord efterfødselsgymnastik for dig og dit barn. Du får styrket kroppen og du får dyrket motion sammen med dit barn. Læs videre eller tilmeld dig et af kurserne nedenfor.

Efterfødselskurser træner bækkenbunden, ryggen og lårene

En fødsel kan være hård ved kroppen, og det kan betyde spændinger og ømme muskler. På et efterfødselskursus får du trænet din bækkenbund, styrket maven, ballerne og lårene samt ryggen. Det er med til at få styrket din krops muskler, får en bedre kropsholdning samt løsne op for spændinger. Du får dermed mere overskud og en bedre følelse i kroppen. For børnene laver vi forskellige øvelser som stimulerer deres sanser for balance, syn og berøring. På den måde får børnene også noget ud af træningen.

Læs mere

Hvornår kan jeg starte med mit barn til et efterfødselshold?

Du kan starte fra 4 uger efter fødslen, og lidt senere ved kejsersnit (de andre afdelinger har nævnt dette, I må gerne lige være opmærksom på om det er korrekt). Hvis I er en mødregruppe der gerne vil følges til undervisningen, skal I kontakte FOF Nord. Der vil være plads i undervisningen til at amme, skifte ble og sovende babyer.

Hvor afholder I undervisningen?

Vi afholder efterfødselskurser i Allerød, Espergærde og Hørsholm. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor. Det er muligt at tilmelde sig holdet løbende, selvom det er gået i gang.

Tilmeld dig i dag

Se nærmere under holdet, og få flere informationer om vores efterfødselskurser. Tilmeld dig under det enkelte hold, og få en god oplevelse for dig og dit barn. Hvis du har spørgsmål, så kan du altid kontakte os på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk