Motion | Velvære

Gotved

Gotvedgymnastik - effektiv træning i Nordsjælland

Gotvedgymnastik er for dig der gerne vil lære din krop at kende, styrke musklerne og det mentale velvære. FOF Nord tilbyder vi en række kurser, der alle tager udgangspunkt i principperne bag gotvedgymnastik.  Kom i form og få styrket kroppen. Du kan se vores aktuelle hold i menuen til venstre

Gotved bevægelse for alle

I FOF Nord har vi flere Gotved bevægelseshold, hvor der arbejder med kondition, styrke, smidighed, balance og afspænding.

Gotvedgymnastik er en træningsform der fokuserer på totalbevægelse, hvor du arbejder med hele kroppen. Der er fokus på at bevæge kroppen i takt til musikken, og dermed øge intensiteten når tempoet i musikken øges. Bevægelserne i Gotvedgymnastik er naturlige, dvs. det er at gå, løbe, hoppe og skubbe. Det er med til at give et flow af energi, og giver styrke til hverdagens udfordringer – da der er tale om naturlige bevægelser man foretager sig i hverdagen. Et andet vigtigt element er åndedrættet, som der arbejdes med under træningen. Åndedrættet er centralt for at fordele ilt til kroppens muskler, hvilket vi arbejder med under øvelserne.

læs mere

Hvem kan deltage på et kursus i Gotvedgymnastik?

Gotvedkurserne er for alle, uanset alder og køn. Vi tilbyder kurser i Gotved for begyndere og øvede.

Hvor kan jeg tilmelde mig Gotvedtræning i Nordsjælland?

FOF Nord tilbyder Gotvedgymnastik i Værløse, Rungsted og Gilleleje. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor.

Yderligere information

Læs mere om de enkelte gotvedhold nedenfor, og får informationer om undervisningen. Du kan tilmelde dig nedenfor, eller i menuen til venstre.

Har du spørgsmål, så kontakt FOF Nord på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk