Motion | Velvære

Qi Gong |Tai Chi Chuan

Dyrk Tai Chi Chuan og Qi Gong i Nordsjælland

FOF Nord tilbyder Qi Gong og Tai Chi, to bevægelsesformer, der udspringer af kinesisk filosofi. Begge kurser fokuserer på balancen mellem det fysiske og mentale velvære. Du får styrket og strakt kroppens muskler og les samtidig med at du får et større mentalt overskud.

Kurser i Qi Gong

Qi Gong er en 5000 år gammel meditativ bevægelsesform, som består af rolige, harmoniske og stående eller siddende øvelser.

Øvelserne skaber velvære, balance og indre ro i krop og sind. Der fokuseres især på sammenhæng mellem krop, åndedræt og bevidsthed.

Qi Gong kan give dig større fleksibilitet, balance og forbedre din styrke.

Øvelserne giver et større mentalt og fysisk velvære, og de styrker kroppens selvhelbredende kraft.

Kurser i Tai Chi Chuan

Tai Chi er gammel kinesisk bevægelseskunst, som skaber fysisk velvære. Bevægelserne udspringer af taoistisk filosofi og selvforsvar. Tai Chi øger kropsbevidstheden, koncentrationen og balancen samt styrker muskler og knogler. Det kan være med til at mindske stress, koncentrationsbesvær og hjælpe med fjerne spændinger i kroppen.

Der undervises i Mester Kai-Ying Tungs Yangstil. Det er en af de mest udbredte stilarter indenfor Tai Chi Chuan, hvor fokus er på jævne, blide og store bevægelser. De langsomme og rolige bevægelser er med til at skabe en indre ro og balance, mens muskler og led strækkes og styrkes, samtidig med at man spreder den indre energi ud i hele kroppen.

Læs mere

Hvor kan jeg gå til kurser i Qi Gong og Tai Chi?

FOF Nord tilbyder kurser i Tai Chi og Qi Gong i Nordsjælland. Vi tilbyder kurser i Qi Gong og Tai Chi i Allerød, Farum, Fredensborg, Rungsted Kyst og Værløse.

Tilmelding til kurserne i Tai Chi og Qi Gong

Få mere information om kurserne nedenfor, og tilmeld dig med det samme.

Har du spørgsmål, så kan du kontakte FOF Nord på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk