NYT! Livligt liv med Yoga, sund mad og sunde tanker

Livligt liv med Yoga, sund mad og sunde tanker.

Her er kurset som giver indsigt i hvad din krop behøver for at holde sig sund og glad. Du lærer hvad din krop er bygget op af, hvordan hormonerne har afgørende indflydelse på din glæde og energi dagen igennem. Hvordan du kan styrke din fordøjelse og balancerer dine hormoner gennem yoga, mad og hvordan vi tænker om vores relationer og oplevelser. 

Hver mødegang vil have ca en times fortælling og samtale om krop/kost og om krop/tanker og 2 timers yoga i praksis.
Den mad du putter i munden giver en øjeblikkelig reaktion i din krop og den begynder straks at producerer hormoner og enzymer for at fordøje og transporterer, reparere og balancerer så alt er så hensigtsmæssigt som overhovedet muligt. Dit immunsystem er en hjørnesten i sundhed, og gennem din mad kan du dæmpe smerter og slid, løfte humøret og energien. 

Dine tanker og følelser har også betydning for din sundhed og glæde. Det kan øge vores livsglæde radikalt at bruge nogle af yogafilosofiens perspektiver. Små enkle forandringer i vores vanlige måde at tænke på kan give større tilfredshed og glæde. Fysisk yoga er at bevæge sig meditativt, er at opdage hvordan kroppen er en helhed, er at opdage at sindet bor i kroppen. Jeg glæder mig til at byde velkommen til nogle interessante timer med bevægelse, glæde, leg og nye opdagelser om at leve.