Motion | Velvære

Zumba | Dance

Zumba og Tango

Er du interesseret i dans? Så tilmeld dig FOF Nords danseundervisning og få rørt dig til god musik. Dans giver, ud over bedre kondition, også et smil på læben. Dans er godt for krop og sjæl, da du bliver glad bagefter. Samtidig kræver det ingen forudsætninger at begynde. Hvis du kan lide at røre dig til musik, og kan lide at bevæge dig, er der hold til dig.

Hver sæson har FOF Nord forskellige former for danseundervisning på programmet. Uanset om du er begynder eller øvet, tilbyder vi et hold til dig.

Dans giver sved på panden og styrker konditionen

I FOF Nord tilbyder vi en række forskellige dansekurser

  • Zumba er en dans baseret på latinamerikanske dansetrin, herunder fra salsa og samba. Trinene er lette at lære, og du vil hurtigt kunne danse med til rytmen. I forhold til andre danseformer, er dette en meget fysisk og krævende. Du får sved på panden og danser til musik i et højt tempo. Ved at danse zumba får du styrket konditionen, koordinationen samt styrket kroppens forskellige muskler
  • Dance and detox

Læs mere

Hvem kan få undervisning i dans?

FOF Nord tilbyder undervisning i dans for begyndere og øvede. Alle kan være med, da det kun kræver lysten til at danse.  

Hvor kan jeg få danseundervisning i Nordsjælland?

De aktuelle hold vil du kunne se nedenfor. Vi afholder danseundervisning i Hørsholm. 

Tilmelding til dans

Du kan få mere information om holdene nedenfor, og læse mere om undervisningen. Tilmelding sker her på siden, eller under selve holdene.

Hvis du har spørgsmål, så kan du altid kontakte os på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk