Musik, sang og kor

Professionel musikundervisning hos FOF Nord

Vil du lære at spille på et instrument, eller ønsker du at genopfriske tidligere evner?

FOF Nord tilbyder musikundervisning til både begyndere og øvede. Vi har et godt udvalg af musikundervisning i Nordsjælland. Du kan gå til klaver, klarinet, fløjte, guitar, saxofon og trommer. Alle vores kurser med instrumenter er individuel undervisning, hvor du er i fokus. Læs mere om musikundervisningen nedenfor eller gå direkte til dit kursus i menuen til venstre. Deltagere optages løbende gennem hele sæsonen! 

Læs mere

Musikundervisning på mange instrumenter

Vil du lære at spille guitar, så har vi soloundervisning i allround guitar, basguitar, jazzguitar, spansk guitar, el-guitar og kontrabas. 

Du kan også få klaverundervisning i både klassisk og moderne musik – og her er det både for børn og voksne. Er du mere til trommer eller et blæseinstrument, er det også en mulighed. Kort fortalt – så har vi musikundervisning med kompetente og professionelle undervisere, der står klar til at give dig musik for alle pengene. Vælg dit favoritinstrument i menuen og læs meget mere.  

Professionel sang- og musikundervisning

Vil du lære at synge enten solo eller i kor, så har vi flere muligheder i Nordsjælland.

Kor og sangundervisning

Vi har 4 kor, som du kan være en del af. Nordsjællands Gospelkor og Rungsted Gospelkor synger rytmisk musik indenfor den kirkelige genre. Senior koret synger alt fra gamle folkeviser til evergreens og nyere sange, mens Sangvinum voksenkor fortrinsvis synger rytmiske sange i 2,3,og 4 stemmig arrangementer.  

Som noget nyt har vi Bliv en bedre korsanger, som henvender sig til dig, der synger i kor, men ikke altid synes, at du lykkes med det du gerne vil med din stemme. 

Derudover er der også mulighed for at tilmelde sig et Sangteknik. Her kan du få styrket din stemme, så du kan blive bedre til både at tale og synge.  

Hvor finder jeg mit Kor eller sangkursus?

Vi tilbyder kor i Humlebæk og Kokkedal. Sangkursus finder du i Hillerød, Helsingør og Rungsted. Find alle informationerne under de enkelte hold.  

Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 26 32 26 eller kontakt@fof-nord.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende musik eller andre kurser. Vi står altid klar til at hjælpe.

Musik | Sang

Tværfløjte | Blokfløjte

Musik | Sang

Guitar

Musik | Sang

Klarinet

Musik | Sang

Klaver

Musik | Sang

Tromme

Musik | Sang

Sang

Musik | Sang

Kor