Økonomi

Axels Aktie og investeringskursus

Axels aktie og investeringskursus

Giv dine investeringer en seriøs behandling og lær at fordoble deres værd.

A) Vil du gerne lære, hvordan du udnytter værdiskabelsen i aktiemarkederne til at fordoble værdien af dine aktieinvesteringer?

B) Vil du gerne lære at forvalte din egen opsparing ved investering i obligationer, investeringsbeviser og aktier? Du lærer at benytte enkle og praktiske analysemetoder.

C) Vil du gerne kunne vurdere, om din porteføljeforvalter, investeringsforening eller pensionsselskab gør deres arbejde ordentligt?

Program:

1. Velkommen. Præsentation af kursister og kursus. Hvad forventer jeg af kurset? Hvordan får jeg øje på de værdiskabende trende? Hvad er en GOD aktie? Hvordan finder du de GODE aktier.

2. Hvordan analyserer du aktier samt markeds- og aktietrende? Dansk Aktionærforening - DAF’s Aktiehåndbog benyttes til at finde de værdiskabende trende. Håndbogens analyser viser kursgrafer samt nøgle- og regnskabstal for danske aktier. Informationerne opdateres dagligt!

3. Vækstaktier fordobler værdien af dine investeringer på fem år. Hvordan finde du de gode nordiske vækstaktier, som egner sig til langsigtet opsparing? Et eksempel er NOVO Nordisk, Nordens p.t. bedste vækstaktie.

4. Konjunkturudviklingen skaber værdi i stigende Bull markeder, som du skal lære at satse på, og værditab i Bear markederne, som du skal lære at undgå. Bull markeder fordobler ofte værdien af de cykliske aktier på kun to år.

5. Den aktuelle finansmarkedssituation. Vi analyserer den aktuelle markedssituation med de analyseværktøjer, som du har lært at benytte i løbet af kurset. Du checker dine kundskaber ved en duelighedsprøve. Vi gennemgår, hvordan du organiserer din egen portefølje forvaltning.

Kursusmateriale: Til kursets fem aftener er der udarbejdet Power Point præsentationer, som fremsendes til kursisterne elektronisk, som PDF-filer.

Til de første fire kursusdage er der udarbejdet øvelser og multiple choice spørgsmål, som gennemgås i fællesskab ved begyndelsen af den følgende kursusdag.

De midterste kursaftener bygger på tre af DAF AktieSkoles aktiekurser.

Har du spørgsmål om kursus-indholdet, så kan du skrive til axel@steuchama.dk

Bemærk beløbet for kurset er inkl. mappe og PDF-filer.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
784155
ons 28-09-16 17:30
Rungsted Kyst
Axel Steuch
20 lekt.
Kr. 995