Sprog

Effektiv sprogundervisning på FOF Nord

Oplev hvordan en ny verden åbner sig, ved at lære et sprog. Du kan få en bedre ferie, når du kan møde den lokale befolkning på deres eget modersmål. Folk bliver glade for, at du har brugt tid på at lære deres sprog, så sprog åbner døre!

Udnyt derfor muligheden for at få sprogundervisning på aftenskole hos FOF Nord. Du kan læse mere om vores sprogundervisning nedenfor, eller du kan tilmelde dig til et af vores mange sproghold.

Sprogundervisning i Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk og Tysk

FOF Nord tilbyder i den aktuelle sæson sprogundervisning i engelsk, fransk, italiensk, spansk og tysk.

Det kan variere fra sæson til sæson, hvor vi har sprogkurser og på hvilke niveauer, så følg med i vores program, når det offentliggøres på hjemmesiden i december og juni måneder - holdstart er typisk i starten af januar og september. Vores tilknyttede undervisere har sproget de underviser i, som modersmål. Du er derfor sikret kompetent sprogundervisning på vores intensive kurser. Du kommer til at bruge sproget aktivt!

Sprogundervisning for nybegyndere, letøvede og øvede

Der er sprogundervisning for både nybegyndere, letøvede og for øvede i et varieret udbud forskellige steder i Nordsjællandske kommuner.

Niveauerne tager udgangspunkt i Den Fælles Europæiske Referenceramme for sprog - se alle niveauer for vores sprogkurser.

Niveauerne beskriver de mål, der sættes for undervisningen på det givne niveau.

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du kontakte FOF Nord og evt. underviseren, så det kan afklares mere specifikt.

Materialer til FOF Nords sprogkurser

Hvilke bøger benyttes til de forskellige sprogkurser? Hvis den enkelte underviser har valgt bøger og materialer, vil det i de fleste tilfælde stå oplyst under holdet - ellers taler I om det ved første mødegang. Undervisningsmaterialerne skal du selv anskaffe - evt. låne af underviser eller på biblioteket. Og hvis der udleveres kopier til undervisningsbrug, opkræver underviseren typisk omkring 1 kr. pr. kopi.

Flere informationer om sprogundervisning hos FOF

Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 26 32 26 eller kontakt@fof-nord.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende valg af niveau eller andet for et sprogkursus.

Sprog

Engelsk

Sprog

Tysk

Sprog

Italiensk

Sprog

Fransk

Sprog

Spansk

Sprog

Niveau beskrivelse for sprogkurser