Sprog

Lær sprog og oplev, hvordan en ny verden åbner sig. Du kan få en bedre ferie, når du kan møde den lokale befolkning på deres eget modersmål. Folk bliver glade for, at du har brugt tid på at lære deres sprog, så sprog åbner døre!

FOF Nord tilbyder i den aktuelle sæson undervisning i spansk, italiensk, engelsk, tysk og fransk. Det kan variere fra sæson til sæson, hvor vi har kurser og på hvilke niveauer, så følg med i vores program, når det offentliggøres på hjemmesiden i december og juni måneder - holdstart er typisk i starten af januar og september.

Der er sprogundervisning for både nybegyndere og øvede i et varieret udbud forskellige steder i Nordsjællandske kommuner: Allerød, Fredensborg, Furesø, Halsnæs, Helsinge, Helsingør, Hillerød og Hørsholm. Niveauerne vil være på baggrund af Den Fælles Europæiske Referenceramme for sprog - se alle niveauer for vores sprogkurser. 

For hvert enkelt holds vedkommende vil det fremgå af titlen, hvilket niveau sprogundervisningen vil foregå på. Niveauerne beskriver udgangspunktet for den kommende undervisning, så du skal vælge det niveau, hvor du kan afspejle dit nuværende niveau. Er du stadig i tvivl, kan du kontakte FOF Nord og evt. underviseren, så det kan afklares mere specifikt.

Hvilke bøger benyttes til de forskellige sprogkurser? Hvis den enkelte underviser har valgt bøger og materialer, vil det i de fleste tilfælde stå oplyst under holdet - ellers taler I om det ved første mødegang. Undervisningsmaterialerne skal du selv anskaffe - evt. låne på biblioteket. Og hvis der udleveres kopier til undervisningsbrug, opkræver underviseren typisk omkring 1 kr. pr. kopi.

Flere informationer 
Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 26 32 26 / kontakt@fof-nord.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende valg af niveau eller andet for et kursus.

Sprog

Engelsk

Sprog

Tysk

Sprog

Italiensk

Sprog

Fransk

Sprog

Spansk

Sprog

Niveau beskrivelse for sprogkurser