Sprog

Engelsk

Leder du efter et grundlæggende engelsk sprogkursus, eller vil du opkvalificere dit sproglige niveau, så hjælper vi dig gerne. Vi har engelskundervisning for nybegyndere, som vil lære det basale engelsk og kunne kommunikere på ferien. Vi tilbyder også avancerede sprogkurser i engelsk for dig, der vil videreudvikle dit ordforråd og kunne konversere på jobbet.

Se samtlige hold nedenfor og tilmeld dig et engelsk sprogkursus allerede i dag.

Hvilken engelskundervisning og hvilket niveau skal jeg vælge? 
Det kan variere fra sæson til sæson, hvor vi har kurser og på hvilke niveauer, så følg med i vores program, når det offentliggøres på hjemmesiden i december og juni måneder. 
 
Skal du lære engelsk forfra eller genopfriske dit engelsk, vil et A-niveau formentlig være passende for dig. Dette niveau af engelskundervisning tager mest af alt fat på hverdagssamtaler, lytteøvelser og lettere grammatik. 


Vores B-niveauer er undervisning i engelsk for dig, som ønsker at videreudvikle ordforrådet og kunne tale flydende i hverdagssituationer. På et engelsk sprogkursus på B-niveau, vil der indgå grammatik i det nødvendige omfang, og vi arbejder primært med samtale og læser lettere artikler på engelsk.

Nogle sæsoner tilbyder desuden C-niveau, som er sprogkursus i engelsk, der vil gøre dig i stand til at læse krævende tekster samt forstå og forklare komplekse problemstillinger. Denne engelskundervisning er for dig, som vil være i stand til at diskutere og argumentere flydende på engelsk.