Ture | Musicals | Teater

Rejser | Busture

Kom med på busture i Danmark og Sverige

FOF Nord tilbyder busture og rejser rundt om i verden. Mens vi kører igennem flotte landskaber, bliver vi klogere på verden og området vi kører igennem. Så er du klar til at blive fyldt med ny viden og indtryk, så tilmeld dig en af vores busture.

FOF Nords busture og rejser giver indsigt og viden

Som altid tilbyder FOF Nord busture i Danmark og Sverige. Du vil kunne opleve spændende steder du kender eller måske ikke kender. Tag f.eks. med til Gotland og oplev Sveriges største ø med middelalderbyen Visby, der i 1995 kom på UNESCOs liste over Verdenskulturarv med dens 3.5 km lange ringmur fra 1100-tallet. 

Du kan også komme på en skøn dagstur med bus, hvor vi kører til Hundested Havn, hvor der venter os en stor oplevelse med sublimt kunsthåndværk i verdensklasse. Eller måske har du lyst til at deltage på en forårstur til to eventyrlige slotsparker - Gavnø og Gisselfeld. Du kan også tage med FOF Nord lidt længere væk fra hverdagen til den skønne græske ø Skopelos på en Energirejse!

Vil du blive klogere på verden, så tilmeld dig en af FOF Nords busture og rejser. Bemærk at der er begrænsede pladser, så tilmeld dig med det samme nedenfor.

Læs mere

Hvordan foregår jeres busture og rejser?

For vores busture mødes vi foran Fritidshuset, Rungsted Kyst. Herfra vil turene gå rundt i Danmark, eller til Sverige. Vores ture vil ende samme sted, når vi vender næsen hjemad. Du kan under selve turene se hvad der er inkluderet i prisen, men for de fleste ture vil der være inkluderet frokost. Til vores busture vil der være tilknyttet en guide eller turleder.

Yderligere oplysninger

Hvis du gerne vil vide mere om selve busturene, og turlederne, kan du læse om dem nedenfor. Her vil du kunne se afgangstider og hjemkomsttidspunkt, og tilmelde dig.  

Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte turlederen eller FOF Nord på tlf: 70 26 32 26 eller e-mail:kontakt@fof-nord.dk