Ture | Musicals | Teater

Interessehold: Foredrag i Rom

Skal vi mødes i Rom?

Arkitekturformidler, filosof og kunsthistoriker Frederik Lindskov

Torsdag den 27/6 - søndag den 30/6 2019

Kom med til 6 veloplagte foredrag på 4 dage i den evige stad Rom

Er du træt af audioguides og halvdårlig formidling på gebrokkent engelsk, når du kulturrejser i de europæiske storbyer? Så tag med FOF Nord til den evige stad med din helt egen danske rejseguide, Frederik Lindskov, billedkunstner og cand.mag. i kunsthistorie og filosofi.

Du har garanteret aldrig fået Rom serveret på dansk - så nu har du muligheden.Forum Romanum, Capitolhøjen, Colosseum, Pantheon, Piazza Navona, Peterskirken, Det Sixtinske Kapel, Engelsborg, Den spanske Trappe, EUR, Vittorio Emanuele II Monumentet, Bernini i Galleria Borghese og Velázquez i Doria Pamphili Galleriet osv… man kan simpelthen blive ved, når det handler om Rom.

Over 4 dage omviser Frederik Lindskov i alt seks gange i arkitektur og kunst fra antikken og frem til i dag. Hvert foredrag vil være på ca. 2 timer, inde såvel som ude, og ambitionen er at tegne et så bredt om fyldestgørende billede af Rom fra antikkens kejserrige og republik over renæssancen og Mussolinis fascisme og frem til nutidens hovedstad udi kunst og arkitektur. De endelige ruter og seværdigheder er endnu ikke fastlagt, men hovedparten af ovenfor anførte liste vil naturligvis indgår som elementer.

NYT REJSEKONCEPT

Samtidig forsøger vi os med et helt nyt koncept, hvor du som deltager selv står for rejse og indkvartering, hvorefter vi mødes til de guidede ture på udvalgte ”hot spots” i byen. Vi er verdensmestre i formidling, men har samtidig erfaret, at det er som rejsebureau, at det er sværest at gøre alle tilfredse. Ved at skære rejse og indkvartering ud af vores pakke, kan vi reducere grundprisen for de 6 omvisninger til et helt enestående kulturtilbud på 995,- for hele turen. Dette inkluderer naturligvis ikke entréer til museer og monumenter, hvilket man selv betaler ved fremmødet.

Det er selvfølgelig muligt at rejse med vores guide, Frederik Lindskov, ligesom det vil være muligt at blive indkvarteret på samme hotel, men selve booking af fly og ophold står man som deltager selv for. Du vil få udleveret en anbefalet liste over fly og hoteller, ligesom det naturligvis vil være muligt at skrive og ringe til Frederik forud for afrejse, skulle du have brug herfor. 

Med dette nye og skarpe setup, bliver det nemmere end nogensinde før, selv at tilrettelægge ens ferie til Rom. Vil du / I afsted et par dage før omvisningerne starter, så gør I bare det, og ønsker I, at tage hjem senere, så gør I også bare det. 

Hvis der er stemning for det, så spiser vi sammen en gang i mellem, og man er m.a.o. også meget velkommen til at afholde sin egen ferie og så blot at dukke op på et ”hot spot” når en omvisning finder sted.

FORMIDLING I HØJSÆDET

I FOF Nord satser vi på passionerede og personlige formidlere, der behersker kunsten at krydre stor viden med humor, anekdoter og den levende fortælling der ubesværet kobler kunst, historie, eksistens og samfund. Vi tror på, at formidling båret af overskud er den korteste vej til dialog, og vi tror på, at netop dialogen båret af respekt og tillid er selve fundamentet for den frugtbare relation mellem mennesker. 

Frederik Lindskov, vores anerkendte og hyppigt benyttede arkitekturguide i København, taler meget og gerne længe om snart sagt alting - men der er altid plads til spørgsmål og meningsudveksling på ture med ham hos FOF Nord.

Der vil være ca. 25 pladser.

Incl. i prisen: 6 foredragsture med Frederik Lindskov i Rom.

Excl. i prisen: Rejse, hotel, måltider, entréer m.m.

OBS: Når du tilmelder dig dette hold, er det kun for at tilkendegive din seriøse interesse, du er altså ikke tilmeldt selve holdet endnu. Du vil herefter blive kontaktet af os i slutningen af juni 2018.